Установка и сборка электрического щитка в Киеве


Установка и сборка электрического щитка

Електрощит найважливіший елемент системи електропостачання. Саме він контролює всі відбуваються електричні процеси в квартирі.
Добротний електрощит в обов'язковому порядку повинен мати наступні характеристики:

  • бути безпечним;
  • вписуватися в інтер'єр квартири;
  • бути вогнестійким;
  • володіти практичною місткістю;
  • мати протизапорошений виконання.
Всі ці характеристики повинні враховуватися при складанні електричного щітка.Также при складанні електрощита необхідно пам'ятати, що щитки бувають двох видів накладні і вбудовані. Чим же вони відрізняються один від одного?

Виды электрических щитков

Установка накладного розподільного щитка відбувається простіше, ніж установка його внутрішнього аналога. Установка накладного щитка відбувається за допомогою звичайних дюбелів на поверхню несучої стіни. При цьому кабель може підводитися, і відкрито, і внутрішньо.

Установка внутрішнього щитка проходить складніше. Обумовлено це тим, що збірка електрощита в квартирі має на увазі підготовку спеціальної ніші в одній зі стін. Однак у установки такого щитка і плюси: ніша економить простір квартири, а виглядає вся конструкція після установки електрощита набагато естетичніше, ніж накладної щиток. Як правило, установка щитка в цьому випадку супроводжується підбиттям внутрішньої проводки.
Электромонтажные работы в Киев Электрик в Бровары Электрик в Позняки