Установка автоматов и УЗО

Если Вам необходимо установить автомат или УЗО в Киеве обращайтесь по вышеуказанному телефону

Щороку енергоспоживання в наших квартирах і будинках збільшується, а з ним зростає навантаження на спеціальні механізми захисної дії, розміщені практично у всіх електрощитках. Своєчасна і правильна установка автоматів допоможе вирішити безліч проблем з електропостачанням, збереже ваше здоров'я і майно.

Установка автоматов


Установка Автоматов
Доступна ціна на установку автоматів у відділі технічного обслуговування дозволяє провести монтаж при першому виникненні ознак неполадок в електропроводці.

Навіщо необхідна підключення автоматів в щитку?
Сучасні автоматичні вимикачі вирішують свою головну задачу ведуть облік струму. При підключенні мешканцями занадто великого навантаження на проводку автомеханізми відключають подачу електроенергії до споживача. Другий неприємною причиною спрацювання автоматичних запобіжників може бути порушення ізоляції в проводах і виникнення короткого замикання. У таких випадках власники ризикують втратити дорогу техніку або позбутися всього майна в разі загоряння.

Виклик електрика на дім дозволить визначити стан проводки, максимальне споживання енергії та необхідний тип захисту в індивідуальному порядку. Оптимальним варіантом при проведенні капітального ремонту приміщення стануть системні електромонтажні роботи, підключення ПЗВ і установка автоматів. При цьому ціна на установку автоматів в комплексі з УЗО буде значно нижче окремого підключення кожного механізму.


Установка УЗО


Установка УЗО
Комбінованими властивостями захисту і відключення мають диференціальні автомати, що дозволяють захищати власників від струмів витоку, перевантажень системи і коротких замикань. Електрики швидко і професійно допоможуть вирішити проблеми з установкою УЗО, підключення автомата в щитку на більш сучасні моделі або порадять надійний діфавтомат за помірною ціною.

Як проходить установка автоматів в електрощиті
Схема і порядок роботи під час монтажу УЗО і заміні автоматичних запобіжників відрізняються мало. Високий професіоналізм наших електриків дозволяє вирішити проблему електромонтажних робіт максимально швидко і якісно. Наша кваліфікована команда має необхідний рівень доступу для робіт з небезпечним електроустаткуванням, регулярно проходить заняття по поліпшенню практичних навичок.